Woning zoeken

Deze woning bezichtigen?

Vul je gegevens in en wij bellen je terug:

Wie zijn KB makelaars?

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk.

Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak, waarbij in de regel veel geld en emotie komen kijken. Reden genoeg om niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij met u op één lijn zit en die bovendien net even harder voor u wilt lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij. En wij zijn Kuyper & Blom.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod op Twitter, bekijk van elk nieuwe woning! onze videos op YouTube of wordt vriend met ons op Facebook.

Download de gratis Kuyper & Blom App

Verkrijgbaar in de App Store en Google play
 

      

Zuiderloo De Linde fase 2
Heiloo

Inhoud vanaf: m3
Woonopp. vanaf: m2

Vanaf € 209.000,-- Vrij op naam

Terug naar overzicht »

Algemeen

In het kader van Wonen in het Groen ontwikkelt Timpaan de komende jaren in het gebied Zuiderloo ca. 275 woningen, waarvan 59 woningen in het vorige deelplan zijn gerealiseerd. Het diverse en op verschillende doelgroepen gerichte woningbouwprogramma zal in verschillende fasen op de markt worden gebracht. Op 12 juni a.s. gaat De Linde 2 in verkoop, met daarin 63 woningen.

Locatie

Het gebied dat Timpaan ontwikkelt ligt in het zuiden van Heiloo; tussen Heiloo en Limmen. Het gebied wordt globaal omsloten door de Hoogeweg, de Kennemerstraatweg, de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg in Heiloo.

Stedenbouw en architectuurstijl

Het stedenbouwkundige plan voor Zuiderloo is opgesteld vanuit een duidelijke visie op dorpse stedenbouw, architectuur en openbare ruimten. Het overkoepelende plan voor Zuiderloo wordt een plan waar niet het bouwen van kwantiteit aan woningen in grote bouwstromen centraal staat, maar juist een geleidelijke dorpse groei. Zuiderloo moet zich gaan ontwikkelen tot woonbuurtjes die als vanzelfsprekend op de Heilooër strandwal zijn gegroeid. Bestaande onderdelen van het landschap, zoals greppels, houtwallen, meidoornhagen en bosjes blijven zoveel mogelijk behouden.

Stand van zaken

Op maandag 12 juni start de verkoop van De Linde 2, met daarin 63 woningen. Het betreft 20 eengezinswoningen, 16 Timpaan Verandawoningen, 10 twee-onder-één kapwoningen, 9 Comfortwoningen en 8 vrijstaande woningen.
U bent van harte welkom op de verkoopmanifestatie op maandag 12 juni van 17.00 tot 20.00 uur.
Deze vindt plaats in Bowling & Partycenter Heiloo aan de Kennemerstraatweg 341 te Heiloo. We hopen u daar te mogen begroeten! De brochures, tekeningen, prijslijsten en inschrijfformulieren zullen vanaf de start van de verkoopmanifestatie worden vrij gegeven.

Bent u verhinderd, dan kunt u de brochure, prijslijst en inschrijfformulier ook bij de verkopend makelaar Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo ophalen of vanaf dinsdag 13 juni via de website www.heiloo-zuiderloo.nl downloaden.

Kenmerken

Vraagprijs vanaf:€ 209.000,--   Vrij op naam
Bouwjaar2018

Laatst bekeken woningen

U heeft nog geen woningen bekeken.
Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS Shark