Woning zoeken

Wie zijn KB makelaars?

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk.

Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak, waarbij in de regel veel geld en emotie komen kijken. Reden genoeg om niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij met u op één lijn zit en die bovendien net even harder voor u wilt lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij. En wij zijn Kuyper & Blom.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod op Twitter, bekijk van elk nieuwe woning! onze videos op YouTube of wordt vriend met ons op Facebook.

Download de gratis Kuyper & Blom App

Verkrijgbaar in de App Store en Google play
 

      

ZEKER VAN EEN GOEDE KOOP!

Wilt u een huis kopen, dan kunt u alles daar omheen natuurlijk zelf regelen. Maar wie garandeert u dan dat u niet teveel betaalt? Of bijvoorbeeld een juridisch aspect over het hoofd ziet? Echt, aankoopbemiddeling is zo gek nog niet!

Het begint al bij het rondkijken. U heeft ongetwijfeld meer aan uw hoofd dan huizen zoeken. Wij niet. Na een kennismakingsgesprek waarin we een beeld krijgen van uw woonwensen en budget, weten wij daarom precies welke geschikte woningen er voor u op de markt zijn of komen. En zit uw huis daar niet tussen, dan gaan we gewoon actief voor u op zoek.
 
Samen uit, samen thuis
Heeft u interesse voor een pand, dan gaan wij met u mee voor de bezichtiging. We observeren de woning aandachtig en wijzen u op de kritische punten, waarbij we sociale aspecten als de soort buurt niet vergeten.
 
Beide benen op de grond
Wanneer u de woning heeft gevonden die u zocht, onderhandelen wij namens u over prijs, datum van oplevering en andere relevante voorwaarden. Door onze professionaliteit is het voor ons wat gemakkelijker om daarbij met beide benen op de grond te blijven, waardoor u zeker weet dat u niet te veel betaalt.
 
Weten wat u tekent
Bent u het eens geworden met de verkoper, dan wordt de (voorlopige) koopakte opgesteld in een taal waar de gemiddelde Nederlander niet echt een touw aan vast kan knopen. Wij controleren alle stukken voor u om te zien of alle afspraken juist zijn weergegeven en nemen die vervolgens uitgebreid met u door. U moet tenslotte wel weten wat u tekent.
 
Iets niet goed?
Ook wanneer u achteraf op problemen stuit, kunt u bij ons terecht. Wij denken graag mee over praktische of juridische oplossingen.

Een huis kopen?

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 
Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS Shark