Woning zoeken

Wie zijn KB makelaars?

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk.

Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak, waarbij in de regel veel geld en emotie komen kijken. Reden genoeg om niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij met u op één lijn zit en die bovendien net even harder voor u wilt lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij. En wij zijn Kuyper & Blom.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod op Twitter, bekijk van elk nieuwe woning! onze videos op YouTube of wordt vriend met ons op Facebook.

Download de gratis Kuyper & Blom App

Verkrijgbaar in de App Store en Google play
 

      

DUIDELIJKE VASTE AANPAK!
  
Bij het verkopen van een huis komt veel kijken waar u zelf misschien niet direct bij stil staat. En voor ons is het belangrijk dat wij een goede indruk van de woning hebben. Daarom vindt het kennismakingsgesprek bij u thuis plaats en moet u daar al gauw zo’n anderhalf uur voor uittrekken. Maar dan weet u ook alles. En wij ook.
 
Plan de campagne
Op basis van onze ervaring met de markt geven wij u een eerlijk beeld van wat de woning waard is en bepalen we in overleg met u de uiteindelijke vraagprijs. Daarna maken we een verkoopplan waarin we aangeven wat wij denken dat er nodig is om de woning voor dat bedrag en op het gewenste tijdstip te verkopen.
 
Oog voor detail
De goed verzorgde fotopresentatie, waaraan duidelijk meer dan gemiddelde aandacht is besteed, waardoor uw huis op z´n voordeligst overkomt. De teksten die u altijd even te lezen krijgt voordat ze naar buiten worden gebracht. De fraaie verkoopbrochure met alle informatie over de woning die u maar kunt bedenken. Het verschil – en het succes - zit hem bij ons in de details en de helderheid.
 
Alles uit de kast
Om uw huis met succes te kunnen verkopen, schakelen we allereerst ons uitgebreide netwerk in. De woning komt daarnaast op de internetsite Funda te staan en in onze etalage te hangen. In overleg kunnen we besluiten om te adverteren. Is er belangstelling voor uw woning, dan leiden we de kijkers rond waarbij we ze een eerlijk beeld geven. Want aan onduidelijkheid achteraf heeft niemand iets.
 
Verkocht!
Na iedere rondleiding laten wij een bezichtigingskaart in uw woning achter met daarop onze indruk van het bezoek. Is er serieuze belangstelling, dan onderhandelen we in overleg met u over de prijs en voorwaarden. Wanneer de koop rond komt, handelen wij verder alle zaken voor u af.

Uw huis verkopen?

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 
Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS Shark