Woning zoeken

Wie zijn KB makelaars?

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk.

Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak, waarbij in de regel veel geld en emotie komen kijken. Reden genoeg om niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij met u op één lijn zit en die bovendien net even harder voor u wilt lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij. En wij zijn Kuyper & Blom.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod op Twitter, bekijk van elk nieuwe woning! onze videos op YouTube of wordt vriend met ons op Facebook.

Download de gratis Kuyper & Blom App

Verkrijgbaar in de App Store en Google play
 

      

Kuyper en Blom in De Egmonden

Kuyper en Blom Makelaars is altijd op zoek naar nieuwe kansen in de woningmarkt. En de huidige markt is geen reden om achterover te gaan leunen. In tegendeel. Als makelaar staan wij nu meer dan ooit voor een uitdaging om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Of uw droomhuis zonder risico en tegen de beste condities voor u aan te kopen. Daar lopen wij niet voor weg. Wij gaan die uitdaging graag aan.
 


In de lijn van onze werkwijze hebben wij recentelijk ons marktbereik uitgebreid met De Egmonden. Hier wordt de succesvolle formule die in Heiloo en omstreken al bekend is, verder uitgerold.

 

Ook hier zullen wij met al ons enthousiasme met Kuyper en Blom Makelaars aanwezig zijn! 

 

Wilt u een afspraak maken om de meerwaarde te bespreken en onze passie voor het makelaarsvak te ervaren? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een afspraak. Wij komen graag bij u ‘thuis’. 

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS Shark