Woning zoeken

Wie zijn KB makelaars?

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk.

Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak, waarbij in de regel veel geld en emotie komen kijken. Reden genoeg om niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij met u op één lijn zit en die bovendien net even harder voor u wilt lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij. En wij zijn Kuyper & Blom.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod op Twitter, bekijk van elk nieuwe woning! onze videos op YouTube of wordt vriend met ons op Facebook.

Download de gratis Kuyper & Blom App

Verkrijgbaar in de App Store en Google play
 

      

EEN WONING VOLLEDIG IN KAART!

Omdat het nodig is voor uw financieringsaanvraag, of omdat u overweegt uw huis te verkopen en wilt weten wat het waard is; om verschillende redenen kunt u een waardebepaling willen laten uitvoeren. Met onze grondige bouwkundige kennis en ervaring met de markt zijn wij uitstekend in staat u een eerlijk beeld te geven.


Goed kijken
Allereerst maken we een afspraak om het huis in kwestie te bekijken. We geven onze ogen goed de kost en stellen kritische vragen waar dat nodig is.
 

Huiswerk
Vervolgens kijken wij vanuit kantoor alle stukken na die met het pand te maken hebben en controleren wij de gegevens bij het Kadaster. Zo krijgen we een goede indruk van hoe het zit met juridische zaken zoals bouwvergunningen en een achterom.


Van A tot Z
Voor Kuyper & Blom is een taxatie dus bepaald geen natte vingerwerk. Wanneer u bij ons een waardebepaling laat uitvoeren, krijgt u een uitgebreid taxatierapport dat een compleet beeld van de woning geeft.


NWWI taxatie
Bij Kuyper & Blom Makelaars kunt u een NWWI taxatie aanvragen.

Waarom een NWWI rapport?
De consument is gebaat bij een betrouwbare woningtaxatie tegen een redelijke prijs. Recente ontwikkelingen op de taxatiemarkt hebben het imago van de taxateur geschaad. De prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van een taxatie staan sterk onder druk. Het NWWI wil voorwaarden scheppen voor kwalitatief goede en objectieve taxatieproducten en een gestandaardiseerd taxatieproces. Hiermee zal het vakmanschap van de taxateur meer inhoud en aanzien krijgen en kan de markt optimaal opereren.Voor de consument, intermediair en geldverstrekker levert dit een kwalitatief goed taxatierapport op dat meer zekerheid biedt over de taxatiewaarde. Het is de ambitie van het NWWI dat alle marktpartijen in hun beleidsregels voorschrijven dat taxatierapporten zijn voorzien van het NWWI-keurmerk.
 

Uw huis taxeren?

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 
Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS Shark