Ervaren en persoonlijke Makelaar in Alkmaar en omgeving | Kuyper & Blom
Skip links

Makelaar Alkmaar

Snelle service

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar

Ervaring

Een woning in Alkmaar kopen of verkopen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huis verkopen in de regio van Alkmaar? Dan is vaak de eerste stap het vinden van de juiste makelaar. Bij Kuyper & Blom makelaars zijn we u graag van dienst. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en bij ons weet u direct waar u aan toe bent. Een vertrouwde makelaar in de regio met kennis van de markt en ruime ervaring. Wij zijn de makelaar in Alkmaar voor zowel aan- en verkoop van woningen, woningtaxaties en voor het beste eindresultaat.

Een vertrouwde makelaar in Alkmaar


Ons makelaarskantoor staat voor transparantie en maatwerk. En wij gaan voor een persoonlijke benadering. Met andere woorden: wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Als sinds 2005 zijn wij actief in de lokale woningmarkt. Doordat we kopers en verkopers van dienst zijn brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Zo hebben we al veel kopers van een nieuwe woning kunnen voorzien in de regio van Alkmaar. U kunt bij ons terecht voor een onafhankelijke woningtaxatie waar we de actuele marktsituatie in meenemen. Wij kennen de buurt en weten wat realistische vraagprijzen zijn. Samen gaan we voor de juiste prijs en het beste eindresultaat.

Goede begeleiding tijdens de verkoop van uw huis


Bent u geïnteresseerd en wilt u graag op korte termijn kennismaken met een van onze makelaars? Dat kan! Omdat wij een goede indruk willen krijgen van uw huis komen we tijdens het eerste gesprek bij u thuis. We vertellen u alles over onze aanpak en over het verkoopproces. We begrijpen dat het voor u een grote stap kan zijn om een huis te verkopen. Onder begeleiding van Kuyper & Blom makelaars kunt u er vanuit gaan dat u hier bijna geen omkijken naar heeft. Wij verzorgen op een vertrouwde en transparante manier het proces van A tot Z. Kuyper en Blom makelaars is gevestigd op de stationsweg in Heiloo, op korte afstand van Alkmaar.

Woningen uit Alkmaar

Verkocht
Alkmaar – Veneetsehof 14

1811 NN

Veneetsehof 14, Alkmaar

€ 325.000,- k.k.
Verkocht
Alkmaar – Jan van Goyenstraat 268

1816 EK

Jan van Goyenstraat 268, Alkmaar

€ 200.000,- k.k.
Verkocht
Alkmaar – Groenelaantje 21

1815 VA

Groenelaantje 21, Alkmaar

€ 325.000,- k.k.
Verkocht
Alkmaar – Geest 16

1811 GH

Geest 16, Alkmaar

€ 275.000,- k.k.