Laan van Zeeman 30 Heiloo | Kuyper en Blom makelaars
sluiten Sluit menu
EXCLUSIEF WONENTE KOOP

Laan van Zeeman 30, Heiloo € 1.750.000,-

Hoofdkenmerken

Te koop, “Huize Unica”, een pareltje van een woning aan de mooie Laan van Zeeman in Heiloo!

Een prachtige exclusieve villa in lichte kleuren en een traditionele, karakteristieke bouwstijl. Modern comfort en een buitengewoon hoogwaardig afwerkingsniveau. Bij het ontwerpen van dit unieke object is rekening gehouden met herhaald gebruik van de mooiste, duurzame, en luxe materialen, wat zorgt voor eenheid en rust.

 • Woonoppervlak 345 m2;
 • Inhoud 1526 m3;
 • Grondoppervlak 1533 m2;
 • Moderne lichte vormgeving;
 • Sublieme staat van onderhoud.

De oprit is bereikbaar door middel van een elektrisch, op afstand bedienbaar, gietijzeren schuifhek met videofoon. Grote, afgesloten brievenbus. Op de royale aangelegde oprit heeft u genoeg parkeergelegenheid voor 4 auto’s aan de voorzijde en aan de achterzijde bevindt zich de dubbele garage met overheaddeur.

Fraaie representatieve entree naar de voordeur, voorzien van bijzondere, wintergroene, Italiaanse bergeikjes.

Via de ruime overdekte entree betreedt u de hal van de woning, waarin de meterkast en garderobe met verlichting.

Vervolgens komt u in een heerlijke leesruimte v.v. fraaie maatwerk boekenkast, en met openslaande tuindeuren naar terras.

Deze ruimte gaat over in de zeer riante, bijzonder vormgegeven, en sfeervolle salon, welke bestaat uit een ruime zithoek, fraaie raampartijen met uitzicht op de tuin en de vijver, een prachtige gas openhaard van Frans hardsteen, en een maatwerk tv-meubel, v.v. een Loewe HD-televisie (t.o.) Gestukadoorde wanden en plafonds, v.v. inbouwspotjes en sfeervolle sierlijsten. Maatwerk sierkoven t.b.v. de cv-radiatoren.

Via glazen schuifdeuren, met roedeverdeling, komt u in de sfeervolle en suite eetkamer met een tweede, fraaie, gas openhaard, eveneens uitgevoerd in Frans hardsteen, en een prachtige ingebouwde maatwerk boekenkast.

Daaraan grenst de mooie, dichte, in licht hoogglans gespoten keuken, met voldoende kastruimte, welke is opgesteld in een u vorm en voorzien van alle inbouwapparatuur van Miele, en op werkhoogte, waaronder een 5-pits inductiekookplaat op krachtstroom, een geluidsarme afzuigkap (de dubbele motor is op de zolder geplaatst), Quooker, vaatwasser, oven, combimagnetron, warmhoud lade, stoomoven en koffiezetapparaat met vaste wateraansluiting.

Via de gang komt u bij het royale kantoor/werkkamer aan de voor/straatzijde met prachtig uitzicht op een grote vijver.

Naast deze kantoorruimte bevindt zich een ruime slaapkamer met badkamer en suite, voorzien van toilet, douche met fraaie glazen deur en rain-shower, wastafelmeubel, handdoekradiator en maatwerk kleding/ tv kast (HD tv ter overname).

In de ruimte ernaast bevindt zich een extra gastentoilet met maatwerk badkamer meubel.         

Vervolgens betreedt u de betegelde bijkeuken/pantry met aanrecht en spoelbak, en opstelplaats voor de wasmachine/droger en is v.v. mechanische afzuiging. (Hygrometer gestuurd) Aanvullend is er ruimte voor de extra Amerikaanse koelkast. (t.o.)

Daarna komt de grote lichte fitnessruimte welke zowel vanuit de doorloop als via de oprit vanuit buiten te bereiken is. Deze fitness is v.v. maatwerk kastenwanden, (t.o.) aansluitingen voor warm en koud water en tv-aansluiting (tv t.o.). Dit vertrek is uitstekend te gebruiken als separate praktijk/kantoorruimte of slaapruimte etc.

Daarnaast bevindt zich de grote master bedroom (tevens safe-room met zware stalen veiligheidsdeuren en rolluiken) vaste maatwerk kasten en airco.

De zeer luxe badkamer heeft een ruime douche met rain-shower, zitje, drain afvoer en een zeer luxe (maatwerk) dubbel wastafel meubel, 3e toilet en ligbad met ingebouwde televisie en maatwerk kasten. Alles in lichte kleuren.

De droge, goed geventileerde wijnkelder, is bereikbaar via een verdekte deur en een hardhouten draaitrap, geheel sfeervol afgewerkt. De wijnkelder is voorzien van wijnrekken met koofverlichting. Plaats voor meer dan 800 flessen wijn en een pupitre voor Champagne.                                                                                                                              

In de toegang treft u een royale, handige, schoenenberging aan.    

Vanuit de master bedroom is ook een 2e bijkeuken bereikbaar, met 2 buitendeuren, v.v. op maat gemaakte, plafondhoge, maatwerk kastenwanden (t.o.) en een spoelbak met warm en koud water aansluitingen.

De grote, dubbele en beveiligde garage, met vloerverwarming, heeft een elektrische, op afstand bedienbare overheaddeur, en geeft ruimte aan 2 royale luxeauto’s, diverse fietsen, een laadstation voor elektrische auto’s en heeft een “halve” bergzolder en een compressor. (t.o.)

Via de prachtige trapopgang komt u op de overloop, met toegang tot de grote bergzolder gelegen over de linkervleugel van de woning, voorzien van 3 dakramen en met aparte kinderspeelruimte met stahoogte.

Een 3e. badkamer met een eigen (4e) toilet, wastafel, douche met fraaie glazen deur en rain-shower en drain afvoer.                                                                                         

De zeer royale ruimte daarnaast heeft aan beide kanten 2 grote dakkapellen en biedt de mogelijkheid om een extra grote slaapkamer, kantoor, biljardkamer dan wel atelier te creëren, met fantastisch licht om te schilderen. Diverse maatwerk meubelen ter overname.                                             

Tot slot treft u aansluitend de derde slaapkamer. Dit “romantische” slaapvertrek (echte “meidenkamer”) met een plafonhoogte tot ca. 4 meter, heeft een loggia, elektrisch bedienbaar dakraam, en rolluiken. Zowel slaapkamer/atelier/kantoorruimte als de naastgelegen slaapkamer zijn voorzien van airconditioning.

Deze etage is uitermate geschikt om ook te gebruiken als gastenverblijf.             

De royale tuin rondom, door Bart Hoes ontworpen, en met niveauverschil aangelegd door Hans Koning, biedt u rondom grote zonneterrassen, een kindveilige vijverpartij met gefilterd stromend (grond)water (UV-filtersysteem), berging voor de tuinspullen, en een veranda/buitenverblijf. Deze overdekte, d.m.v. een schuifpui afsluitbare buitenruimte, met dubbel glas en schuifhorren, geeft u de mogelijkheid om ook overdekt te barbecueën met de grote Boretti gas BBQ met krachtige afzuigkap, koelkast, (beiden ter overname), Bose geluidinstallatie en elektrische IR heater. Hier kunt u in de zomeravonden heerlijk genieten. De grootte van de tuin met schitterend uitzicht (géén voor- en achterburen), draagt bij aan het gevoel van ruimte en rust.

En dan, niet te vergeten, het prachtige uitzicht op de royal vijverpartij aan de voorzijde van de woning en het natuurgebied aan de achterzijde!

Een fantastisch huis, op een schitterende locatie! Rustig gelegen, met alle voorzieningen op loopafstand!

Het groene Heiloo biedt alle voorzieningen zoals winkels, scholen, NS-station, busverbindingen, tennisbanen, zwembad, sportverenigingen en gezellige restaurants en terrasjes etc. Alkmaar, het strand en de zee zijn op fietsafstand.

De uitvalswegen (A9) zijn op korte afstand bereikbaar. In Bergen op ca.8 km van Heiloo is een internationale school! Amsterdam ligt op ca. 30 minuten zowel per auto als met de trein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For sale: Unica Mansion, a treasure of a home, located at the breath-taking Laan van Zeeman in Heiloo!

A gorgeous exclusive villa in light colors with traditional, characteristic architecture. Modern comfort and an extraordinary high-quality of finishing level. The designers of this unique property focused on consistent use of the most beautiful, sustainable, and luxurious materials, creating an atmosphere of peace and unity.

 • Living area 345 m2;
 • Volume in cubit meters 1526 m3;
 • Plot size 1533 m2;
 • Modern light design;
 • Sublime condition.

The driveway can be reached via an electric, remote-controlled, cast iron sliding gate with videophone. Large,closed mailbox. The spacious driveway in front of the house offers sufficient parking space for up to four cars, and a two-car garage with is located in the back.

Gorgeous, representative entrance to the front door, complete with special evergreen Pyrenean oaks.

The covered entrance provides access to the hallway, where you'll find the fuse box and lighted wardrobe.

Then, you enter the fabulous reading room, equipped with a beautiful custom bookcase, and patio doors to the terrace.

This hallway then continues to the very spacious, exquisitely designed and cozy salon, which consists of a spacious sitting area, beautiful windows and view of the garden and pond, a gorgeous gas fireplace made from French blue stone, and a custom TV cabinet, equipped with a Loewe HD TV (offered for sale). Plastered walls and ceilings, equipped with integrated LED spot lamps and attractive cornices. Custom decorative radiator covers.

The glass sliding doors with double panes offer access to the cozy en-suite dining area with a second, beautiful gas fireplace, also made from French blue stone, and a beautiful built-in custom bookcase.

Adjacent is the beautiful, separate high-gloss u-shaped kitchen, which offers sufficient storage space and Miele built-in appliances, a 5 burner high-voltage induction stove, a low-noise hood (the dual engine is located in the attic), Quooker, dish washer, oven, combination microwave, warming drawer, steam oven, coffee maker with fixed water connection.

The hallway leads you to the spacious office/study on the front/street side, with a beautiful view of a large pond.

Next to the office is a large bedroom with an en-suite bathroom, complete with a toilet, shower with beautiful glass doors and a rain shower, washbasin, towel radiator and a custom clothing/TV cupboard (HD TV available for sale).

The area next to this has an additional guest bathroom, with a custom bathroom vanity.

Then, you enter the tiled pantry, with a kitchen counter, sink and washer/dryer area, equipped with mechanical ventilation. (Hygrometer sent). There is also sufficient room for the second American refrigerator (available for sale).

Next is the large and bright fitness area, which can be accessed from both the passage and the driveway from outside. This fitness room is equipped with custom wall cabinets (inclusive), connections for both hot and cold water and a TV connection (TV available for sale). This room can also be used as a separate office/study or bedroom, etc.

Next to this is the large master bedroom (which is also a safe room with heavy steel security doors and shutters). Custom fitted cupboards and air-conditioning.

The very luxurious bathroom has a spacious rain shower, with a sitting option, drain pipe and very luxurious (custom) double wash basin, third toilet and bath-tub with built-in television and fitted cupboards. All in light colors.

The dry, well-ventilated wine storage is accessible through a concealed door and a hard-wood spiral staircase, all beautifully finished. The wine storage is equipped with wine racks with strip lighting. Room for more than 800 bottles of wine and a champagne rack.

The entrance offers a spacious and convenient shoe storage.

From the master bedroom you can also access a second pantry, with two exterior doors, equipped with custom, ceiling-high wall cupboards (inclusive) and a wash basin with cold and hot water connections.

The large, double and secured garage with heated floors has an electrical and remotely controlled overhead door, offering space to two large luxury cars, multiple bikes, a docking station for electrical cars, and has a 'half' storage attic and a compressor. (available for sale).

The gorgeous stair case takes you to the landing, with access to the large storage attic which is located in the left wing of the mansion, equipped with three skylights and a separate play area for children with headroom.

A third bathroom, with its own (fourth) toilet, wash basin, shower with beautiful glass doors and rain shower and drain.

The very spacious room next to this has two large dormers on both sides and could be turned into an additional large bedroom, office, snooker room or atelier, with great lighting for painting. Various custom furniture available for sale.

And last but not least, the third bedroom. This romantic bedroom (a real girls' room) with a ceiling height of about 4 meters, has a loggia, electrically operated skylight and shutters. Both the bedroom/atelier/study and the adjacent bedroom have air-conditioning.

This floor is particularly suitable to use also as a private guest rooms.

The spacious garden surrounding the mansion, as designed by Bart Hoes, with the level differences created by Hans Koning, offers large sun decks all around, a child-proof pond with filtered streaming (ground)water (UV filter system), storage for garden accessories, and a veranda/outdoor area. This covered outdoor area, which can be closed off with sliding doors, has double glass and sliding mesh screens, can also host covered barbecues thanks to the large Boretti gas BBQ with a powerful hood, additional refrigerator (inclusive), Bose sound system and electric IR heater. Imagine the wonderful summer evenings you could spend here! The spacious garden with gorgeous views (no direct neighbors) contributes to a sense of space and quiet solitude.

And let's not forget the breath-taking view of the large pond on the front side of the mansion and the nature area in the back!

A fantastic house, at a fantastic location! Peaceful surroundings with all amenities within walking distance!

The green village of Heiloo offers all amenities, such as shops, schools, a train station, bus connections, tennis courts, swimming pools, sports clubs and exciting restaurants and terraces. Alkmaar, the beach and sea are within biking distance.

Arterial roads (A9) are accessible in a short distance. Bergen, a village at 8 km from Heiloo, has an international school! Amsterdam is about 30 minutes away, both by car and train.

Bijzonderheden

 • Rondom tuin en grote terrassen met Bose geluidsinstallatie;
 • Rondom ramen met roede verdeling;
 • Fraaie entree;
 • Bijna overal gestuukte wanden en plafonds;
 • 3 royale slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer;
 • 3 badkamers;
 • 4 toiletten;
 • Door de hele benedenverdieping is vloerverwarming plus cv-radiatoren, Boven cv. Alles weggewerkt in sierkoven (maatwerk);
 • Geheel uitstekend geïsoleerd;
 • Nefit HR cv-ketel annex warmwatervoorziening;
 • Licht eikenhouten visgraat parketvloer, met bies, in de gehele woning;
 • Massief hardhouten licht gelakte binnendeuren in kozijnen met sierlijst;
 • Hoge, licht gelakte, houten plinten en luxe plafonlijsten;
 • Master bedroom is tevens een safe-room;
 • De fitnessruimte kan geheel, separaat, als praktijkruimte of kantoor gebruikt worden met eigen ingang;
 • Geheel rondom voorzien van hoogwaardig isolatieglas met inbraak, geluid en UV werende folie;
 • Luxe sanitair en tegelwerk;
 • Luxe keuken v.v. Mieleapparatuur;
 • De gehele woning en de tuin zijn voorzien van een separaat te bedienen Bose geluidsinstallatie;
 • Overal hardhouten kozijnen en draai-/kiepramen, de meesten voorzien van horren;
 • Luxe zonwering, uitvalschermen;
 • Prachtig sanitair van Villeroy & Boch;
 • Luxe duurzaam tegelwerk, marmerlook, in combinatie met hardsteen.
 • Moderne zeer uitgebreide elektrische installatie;
 • Grote luxe wijnkelder, toegang via hardhouten trap;
 • Intercom-installatie, v.v. telefoon/videofoon met fotofunctie met geheugen bij de entree via het schuifhek, en via de entree van de woning;
 • Op afstand bedienbaar, elektrisch, fraai gietijzeren schuifhek;
 • De woning is voorzien van elektrische zonwering (uitval schermen)
 • De woning is uitgerust met een alarminstallatie, klasse III, en een bijpassend camerasysteem met video rapportage;
 • De fraaie, rustgevende, vijverpartij met automatische niveauregeling, stromend water en niveauverschil, is kind veilig en werkt volautomatisch;
 • Prachtig hardhouten tuinhuis;
 • Dubbele garage met laadstation voor elektrische auto’s;
 • Automatische beregeningsinstallatie met druppelslangen (Rainbird systeem);
 • Automatische led-tuinverlichting;
 • Stoffering geheel of gedeeltelijk over te nemen;
 • Bliksembeveiliging;                                                                                                                                  
 • De woning is in 2008 rigoureus, en met veel aandacht voor detail, volledig herbouwd/gerenoveerd;
 • Een dergelijke woning komt zelden op de markt;
 • Verkopers bieden ook de mogelijkheid de woning geheel gestoffeerd en/of gemeubileerd over te nemen;
 • Aanvaarding geheel in overleg.

 

 

 • Garden and large terraces all around, with a Bose sound system;
 • Large paned windows;
 • Beautiful entrance;
 • Plastered walls and ceilings nearly everywhere;
 • 3 spacious bedrooms with expansion possibilities;
 • 3 full bathrooms;
 • 4 toilets;
 • Heated floors throughout the entire ground floor, plus central heating radiators. Central heating upstairs. Everything is finished with decorative radiator covers (custom);
 • Optimal insulation
 • Nefit high-efficiency boiler / water heating system;
 • Light oak herringbone floor, with closing edges, throughout the entire mansion;
 • Solid hardwood, light lacquered interior doors in frames with cornices;
 • High, lightly lacquered, wood skirting boards and luxurious ceiling panels.
 • Master bedroom is also a safe room.
 • The fitness room can be used entirely, separately, as an office with its own entrance;
 • Fitted all around with high-quality insulating glass with burglary, sound and UV resistant foil;
 • Luxury toilet facilities and tiling;
 • Luxury kitchen with Miele equipment;
 • The entire mansion and the yard are equipped with a separately operated Bose sound system;
 • Hardwood window frames and turn/tilt windows, most of which are equipped with insect screens;
 • Luxury blinds, awnings;
 • Beautiful bathroom fixtures by Villeroy & Boch;
 • Luxury, sustainable tiling, marble look, combined with hard stone;
 • Modern, very extensive electrical installation;
 • Large luxury wine cellar, access via hardwood staircase;
 • Intercom system, equipped with telephone/videophone with picture function with memory at the entrance of the sliding gate, and via the entrance of the mansion;
 • Remote-controlled, electric beautiful cast iron sliding fence;
 • The mansion is fully equipped with electrical awnings;
 • The mansion is fully equipped with an alarm system, class III, and an integrated camera system with video reporting;
 • The beautiful, soothing pond with automatic level control, streaming water and level difference, is child-proof en fully automatic;
 • Beautiful hardwood garden house;
 • Double garage with docking station for electrical cars;
 • Automatic irrigation system with irrigation tubes (Rainbird system);
 • Automatic LED garden lighting;
 • Floors and carpeting can be bought partially or entirely;
 • Lightning protection;
 • The mansion has been fully reconstructed/renovated in 2008, rigorously and with great eye for detail;
 • A mansion like this is a rare find;
 • It is also possible to take over the property fully furnished;
 • Available after mutual consultation.

 

Adresgegevens

Straat + huisnummerLaan van Zeeman 30
Postcode1851 SC
WoonplaatsHeiloo

Kenmerken

Prijs€ 1.750.000,- Kosten Koper
KadastraalGemeente Heiloo, Sectie B, Nummer 2073
Inhoud1526 m3
Woonoppervlakte345 m2
Perceelopperlakte1533 m2
Bouwjaar2008 (oorspronkelijk 1962)

Bouw/installaties

Type woninge(n)Villa
Bouwaard

Traditionel bouw, gemetselde buitengevels, betonnen en houten begane grondvloer, houten en betonnen verdiepingsvloer, houten kozijnen

IsolatieVolledig geisoleerd
Elektrische installatie27 groepen met 6x aardlekschakelaar
Centrale verwarmingVia c.v. ketel,bouwjaar 2008, vloerverwarming met steunradiatoren
Warm water installatieVia c.v. ketel
EnergielabelA

Staat

Onderhoud binnen

Zeer goed

Onderhoud buiten

Zeer goed
 


TOP

Afbeeldingen

Laan van Zeeman 30, Heiloo € 1.750.000,-


TOP

Video

Begane grond


TOP

Entree/hal

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandStucwerk
PlafondStucwerk met sierlijst en inbouwspots
Voorzien vanMeterkast, gaderobenis, videofoon en deur naar achtertuin

TOP

Salon

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandStucwerk
PlafondStucwerk met sierlijst en inbouwspots
Voorzien vanGashaard met kalkstenen schouw, 2x openslaande tuindeuren en aparte leeshoek

TOP

Eetkamer

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandBehang
PlafondStucwerk met inbouwspots
Voorzien vanGashaard met kalkstenen schouw, openslaande deuren, loopdeur naar achtertuin, en-suite deuren met vaste kast

Kamer en suite deuren


TOP

Keuken

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandTegelwerk/ stucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien vanInbouwapparatuur van Miele waaronder 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap, Quooker, vaatwasser, oven, combimagnetron, warmhoud lade, stoomoven en koffiezetapparaat.

TOP

Werkkamer

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandBehang
PlafondStucwerk met sierlijst

TOP

Slaapkamer 1

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandBehang/ stucwerk
PlafondStucwerk met sierlijst
Voorzien vanVaste kast en toegang tot badkamer 1

TOP

Badkamer 1 (en suite)

VloerPlavuizen met vloerverwarming
WandTegelwerk
PlafondStucwerk met inbouwspots (ca. 3.50 m hoog)
Voorzien van2e toilet, wastafelmeubel, hand/stortdouche, handdoekradiator en elektrisch bedienbaar dakraam

TOP

Gastentoilet

VloerPlavuizen met vloerverwarming
WandTegelwerk/ stucwerk
PlafondStucwerk met sierlijst
Voorzien vanWandcloset met fonteintje met meubel

TOP

Bijkeuken

VloerPlavuizen met vloerverwarming
Wand Tegelwerk/ stucwerk
PlafondStucwerk met sierlijst
Voorzien vanPantry, mechanische afzuiging en opstelplaats wasmachine en droger

TOP

Fitnessruimte

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandStucwerk
PlafondStucwerk met sierplint
Voorzien vanKastenwand (ter overname) en zelfstandige entree (via de oprit) voor eventueel kantoor-/praktijkruimte aan huis

TOP

Slaapkamer 2

VloerEiken houten visgraat parketvloer met vloerverwarming
WandStucwerk/ behang
PlafondStucwerk met sierplint
Voorzien vanVaste kasten waarvan 1 toegang geeft tot de kelder, muziekboxen en toegangsdeur naar de 2e bijkeuken

TOP

Wijnkelder

VloerPlavuizen
WandStucwerk
PlafondStucwerk met inbouwspots
Voorzien vanWijnrekken

Te bereiken via de inbouwkast in slaapkamer 2


TOP

Badkamer 2 (en suite)

VloerPlavuizen met vloerverwarming
WandTegelwerk/stucwerk met muurverwarming
PlafondStucwerk met inbouwspots
Voorzien vanLigbad, douche, wastafelmeubel met dubbele kraan, ingebouwde televisie en muziekboxen

TOP

Bijkeuken 2

VloerPlavuizen met vloerverwarming
WandStucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien vanToegangsdeur naar zij-entree en terras aan de achterzijde, plafondhoge kastenwand (ter overname)

TOP

Dubbele garage

VloerPlavuizen met vloerverwarming
WandStucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien vanAutomatische sectionaaldeur, vliering, dakraam en oplaadpunt voor een elektrische auto

1e verdieping


TOP

Overloop

VloerEiken houten visgraat parket met bies
WandStucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien vanVide

TOP

Bergzolder

VloerHout
WandHout
PlafondHout
Voorzien van3 dakvensters en een aparte 'speelzolder'

TOP

Badkamer 3

VloerPlavuizen
WandTegelwerk/ stucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien vanGlazen douchewand met drain met hand/stort douche, 3e toilet, wastafel

TOP

Slaapkamer 3 (atelier)

VloerEiken houten visgraat parket met bies
WandStucwerk
PlafondStucwerk
Voorzien van2 brede dakkapelen, bergruimte en airco (mogelijkheid tot extra slaapkamer of atelier)

TOP

Slaapkamer 4

VloerEiken houten visgraat parket met bies
WandBehang
PlafondStucwerk
Voorzien vanDakraam, loggia, rolluik en dakraam

Tuin


TOP

Tuin

Omgeving


TOP

Omgeving

Laan van Zeeman 30, Heiloo € 1.750.000,-


TOP

Plattegronden

download
BEGANE GROND
download
1E VERDIEPING
download
KELDER
download
BUITENVERBLIJF

Laan van Zeeman 30, Heiloo € 1.750.000,-


TOP

Documenten

download
KADASTER
download
LIJST VAN ZAKEN
download
VRAGENLIJST
download
ENERGIELABEL
AFSPRAAK MAKEN?BEL ONS:
T
072 532 24 20
OF MAIL:
E
info@kbmakelaars.nl
Volg ons en blijf op de hoogte:

Laan van Zeeman 30, Heiloo € 1.750.000,-

ADRES

KUYPER & BLOM MAKELAARS

Stationsweg 102

1852 LN Heiloo

 

072 - 532 24 20

info@kbmakelaars.nl


 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09:00 t/m 17:30 uur

Zaterdag: 09:00 t/m 13:00 uur


 

Algemeen

Stationsweg 102   
1852 LN Heiloo
072 - 532 24 20

info@kbmakelaars.nl

algemene voorwaarden
disclaimer

VERKOOP / AANKOOP / TAXATIES

Heeft u een professioneel advies nodig voor de verkoop van uw woning? Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u weten wat uw huis waard is? 

Woning verkopen?
Woning kopen?
Woning taxeren?

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Vrijblijvende afspraak