Kuyper en Blom Makelaars | Dé Makelaar voor de regio Heiloo, Egmond en Alkmaar
Skip links

Wij laten uw woning

Schitteren

Vertrouwd en persoonlijk. Wij zijn Kuyper & Blom.

Bekijk ons aanbod

Woning vinden

Snelle service

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar

Ervaring

Over Kuyper & Blom makelaars

De makelaar voor u in Heiloo, Egmond, Alkmaar en omstreken met een duidelijke en heldere visie. Vertrouwd en persoonlijk. Marktkennis, maatwerk, transparantie en slagvaardigheid, zomaar wat woorden waar de ervaren makelaars van Kuyper & Blom voor staan. Het verschil en het succes echter zit hem bij ons compacte team in de details en de duidelijkheid. Zowel de makelaars als de binnendienst medewerkers zijn te allen tijde op de hoogte over de vorderingen rond de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Met Kuyper & Blom makelaars weet u waar u aan toe bent.

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten

Woning Verkopen

Nieuwbouw

Woning aankopen of verkopen

Aan- of verkoop van uw woning, samen een nieuwe start in een prachtig nieuwbouwplan of exclusief wonen in één van de parels van Heiloo: de makelaars van Kuyper & Blom wijzen u de weg. Kernwaarden zoals een uitstekende kennis van de markt, een proactieve benadering en een flinke dosis enthousiasme en flexibiliteit geven uitdrukking aan onze identiteit.

Met onze unieke strategie, de meest moderne marketingtools en ons fingerspitzengefühl vinden wij een match tussen woning en klant tegen een maximaal rendement. Sinds 2005 kennen wij de weg in alle facetten van de lokale en regionale woningmarkt en hebben wij veel kopers en verkopers een nieuw thuis gegeven in Heiloo en omgeving.

Woning Kopen

Hypotheken

Taxeren

Exclusief

Recent toegevoegde woningen

Nieuw!
Heiloo – Westerweg 325

1852 AH

Westerweg 325, Heiloo

€ 675.000,- k.k.
Nieuw!
Heiloo – Het Maalwater 3k

1852 RH

Het Maalwater 3k, Heiloo

€ 1.250.000,- k.k.
Nieuw!
Heiloo – Geestakker 21

1852 EW

Geestakker 21, Heiloo

€ 425.000,- k.k.