Taxeren
sluiten Sluit menu
NWWI taxatie

Woning taxeren?

Bij de aan- of verkoop van uw woning of voor het verkrijgen van een hypotheek moet u in veel gevallen uw huis laten taxeren en een taxatierapport overleggen. Ook bij echtscheiding of in belastingzaken - denkt u aan onroerende zaakbelasting of een overlijden - kan het aanleveren van een taxatie van uw woning noodzakelijk zijn.

Kuyper & Blom helpt u op weg met een deskundig waardeoordeel en een inzichtelijk taxatierapport voor uw woning. Als gecertificeerde NWWI en NRTV taxateurs zijn Bas Kuyper en Ronald Blom onafhankelijk, ervaren en realistisch. Vanuit hun bevoegdheid kennen zij bovendien de strenge eisen die banken, geldinstellingen en de Nationale Hypotheek Garantie stellen aan een taxatierapport voor een woning.

Bij een woningtaxatie beoordelen we de bouwkundige constructie van de woning, de indeling en natuurlijk de staat van het onderhoud. Ook kijken we naar het perceel, de ligging en het bestemmingsplan. Daarnaast nemen we de actuele marktsituatie mee in ons advies. Wij kennen elke buurt én weten wat kopers bereid zijn te betalen voor een huis als dat van u. Kuyper & Blom staat middenin de woningmarkt en weet wat mensen zoeken.

De kosten van een woningtaxatie zijn variabel en afhankelijk van de staat van uw woning, het doel van de taxatie en de omvang van de opdracht. Daarom kijken we altijd eerst samen naar de algehele woonsituatie. Vul het CONTACTFORMULIER in, bel of kom langs op onze vestiging zodat wij snel een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken!

Uw huis taxeren?

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 

Algemeen

Stationsweg 102   
1852 LN Heiloo
072 - 532 24 20

info@kbmakelaars.nl

algemene voorwaarden
disclaimer

VERKOOP / AANKOOP / TAXATIES

Heeft u een professioneel advies nodig voor de verkoop van uw woning? Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u weten wat uw huis waard is? 

Woning verkopen?
Woning kopen?
Woning taxeren?

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:
09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Vrijblijvende afspraak