Woning taxeren - Kbmakelaars.nl
Skip links

Woning taxeren

Snelle service

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar

Ervaring

Afspraak maken

Uw woning laten taxeren

Bij de aan- of verkoop van uw woning of voor het verkrijgen van een hypotheek moet u in veel gevallen uw huis laten taxeren en een taxatierapport overleggen. Ook bij echtscheiding of in belastingzaken – denkt u aan onroerende zaakbelasting of een overlijden – kan het aanleveren van een taxatie van uw woning noodzakelijk zijn.

ERKENDE TAXATEURS MET KENNIS VAN DE MARKT

Kuyper & Blom helpt u op weg met een deskundig waardeoordeel en een inzichtelijk taxatierapport voor uw woning. Als gecertificeerde NWWI en NRVT taxateurs zijn Bas Kuyper en Ronald Blom onafhankelijk, ervaren en realistisch. Vanuit hun bevoegdheid kennen zij bovendien de strenge eisen die banken, geldinstellingen en de Nationale Hypotheek Garantie stellen aan een taxatierapport voor een woning.

WAT KOMT ER KIJKEN BIJ EEN WONINGTAXATIE?

Bij een woningtaxatie beoordelen we de bouwkundige constructie van de woning, de indeling en natuurlijk de staat van het onderhoud. Ook kijken we naar het perceel, de ligging en het bestemmingsplan. Daarnaast nemen we de actuele marktsituatie mee in ons advies. Wij kennen elke buurt én weten wat kopers bereid zijn te betalen voor een huis als dat van u. Kuypers & Blom staat middenin de woningmarkt en weet wat mensen zoeken.