Nieuwbouw - Kbmakelaars.nl
Skip links

Nieuwbouw

Snelle service

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar

Ervaring

Afspraak maken

Interesse in nieuwbouw? Samen vinden wij uw woonmatch

Nieuwbouw is in trek: woningen zijn duurzaam en energieneutraal met lage terugkerende kosten. Onderschat de aantrekkingskracht van Heiloo niet, het dorp ligt centraal, er is een goede sociale kwaliteit en het is er rustig. Desalniettemin vindt u hier toch een variëteit aan horeca, winkels, basisscholen en in het centrum een treinstation. In de periode 2020-2027 zullen er nog eens ruim 1000 nieuwbouwwoningen gerealiseerd worden in op kleine inbreilocaties, het gebied Zandzoom en Zuiderloo. Kuyper & Blom makelaars speelt een grote rol in de ontwikkeling hiervan. Vertrouwd en persoonlijk. Wij zijn Kuyper & Blom.

Aanbod nieuwbouw Inschrijven

Het Kuyper en Blom nieuwbouwkantoor

Door middel van bouwtekeningen, artist impressions, voorbeelden van bouwmaterialen en een eventuele maquette zal uw frisse nieuwbouwwoning aan u gepresenteerd worden. Van de inschrijving tot het moment dat de vlag uit kan zullen de makelaars van Kuyper & Blom u in het proces begeleiden, dus ook met de bouwtekeningen, de financiering en alles wat er verder bij komt kijken.

In een apart kantoor naast het bestaande kantoor op de Stationsweg 96 vindt u het Nieuwbouwkantoor. Hier krijgt u in één oogopslag een beeld van de lopende nieuwbouwprojecten in Heiloo en omgeving. U kunt gelijk al uw vragen over uw nieuwe droomhuis kwijt aan één van onze gespecialiseerde medewerkers onder het genot van een kop koffie. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uw droomhuis komt zo steeds dichterbij.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle komende nieuwbouwprojecten? Kom dan gerust eens langs op de Stationsweg 96 of vul uw gegevens in op het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier nieuwbouw

Schrijf u gratis in en blijft op de hoogte van alle komende nieuwbouwprojecten.