Verkopen - Kbmakelaars.nl
Skip links

Verkopen

Snelle service

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar

Ervaring

Afspraak maken

Kennismaken

Omdat wij een goede indruk willen krijgen van uw woning vindt het eerste kennismakingsgesprek plaats bij u thuis. U gaat het gesprek aan met één van onze makelaars Bas Kuyper, Ronald Blom of Jeffrey van der Wagen, hij zal u alles vertellen over het verkoopproces. Het is niet niks om uw huis te verkopen, dat beseffen wij heel goed. Onder begeleiding van Kuyper & Blom makelaars heeft u er echter geen omkijken naar. Wij ontzorgen u gedurende het hele verkoopproces. Vertrouwd en persoonlijk. Wij zijn Kuyper & Blom.

Het verschil – en het succes – zit hem bij ons team in de details en de duidelijkheid

Als u ons uw vertrouwen geeft en ons de verkoopopdracht gunt dan volgt een tweede afspraak in uw woning. Hierbij is één van de binnendienstmedewerksters aanwezig, Marielle Mul, Moniek van Leeuwen of Elina Stam. De functienaam dekt de lading niet: zij zijn ook o.a. tekstschrijfsters, semi-juristen, binnenhuisarchitecten en natuurlijk het visitekaartje van KB makelaars. Als klant heeft u ook veel met ze te maken: in het hele proces zal één van de dames uw contactpersoon zijn. Zij willen u en uw woning tot in de details leren kennen zodat zij er enthousiast en kundig over kunnen vertellen zodra een kandidaat koper zich meldt.

Eerlijke beeldvorming en verkoopplanning

Het grote moment is daar: er is bepaald wat uw woning waard is en u ontvangt een adviesvraagprijs. Samen met de makelaar bepaalt u de definitieve vraagprijs en het tijdstip waarop wij uw woning in de markt zullen zetten. Door onze uitstekende kennis van de lokale en regionale markt kunnen wij hierin adequaat adviseren. Het verkoopplan wordt opgesteld en de marketingtools worden in gereedheid gebracht.

Marketingtools

Behalve de benadering van ons grote klantenbestand van mogelijke kopers, gebruikt Kuyper & Blom de allernieuwste en meest moderne marketingtools om uw woning in de markt te zetten. De fotograaf verzorgt een zeer uitgebreide fotopresentatie, inclusief 360 graden foto’s en een video, 2D en 3D plattegronden en u ontvangt hiervan een officieel meetcertificaat (woonoppervlakte conform de norm NEN 2580). Dit beeldmateriaal wordt op verschillende, veel bezochte websites geplaatst zoals Funda, waar wij inmiddels een vooraanstaande positie hebben. De binnendienstmedewerksters zorgen in samenspraak met de makelaar voor de begeleidende wervende en unieke tekst over uw woning. De brochure wordt opgesteld en gedrukt en er wordt een mailing verstuurd aan onze database vol potentiële kopers. In onze digitale etalage kunnen voorbijgangers zichzelf rondleiden in uw huis door middel van hun smartphone. Zo kunnen geïnteresseerden op ieder tijdstip virtueel een woning bezichtigen, ook al is het midden in de nacht.

Revolutionair is deze nieuwe en ultramoderne, manier om uw woning in de kijker te plaatsen. Het zorgt voor een unieke online ervaring. Deze manier van social sharing wordt ingezet naast het traditionele Funda kanaal. Jouw woning is dus altijd beter zichtbaar en vindbaar dan concurrerende woningen die alleen op Funda te vinden zijn. Vergeet niet: een groter bereik zorgt voor een hogere verkoopprijs!

De woning wordt op een Google Streetview gelijkende manier vormgegeven. In 1 tot 1,5 uur scant de fotograaf de woning. Hiervoor gebruikt KB Makelaars de speciaal daarvoor ontwikkelde Matterport camera’s. Deze camera’s zorgen ervoor dat de gehele woning in een 3D model kan worden vormgegeven. Het 3D model vormt ook de basis voor de Virtual Reality (VR) omgeving.

Voorbeeld weergave
Hieronder vind je een voorbeeld van een mogelijke online plaatsing. Uw woning staat straks ook op deze revolutionaire manier online.

Naast alle marketingtools die in gereedheid zijn gebracht benaderen wij ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers, we gaan actief de markt benaderen. We plannen bezichtigingen in of organiseren een ‘kijkmoment’. Het gaat er soms niet om hoe snel u uw woning verkoopt, het gaat erom dat beide partijen tevreden zijn met het proces zodat wij uw huis tegen het maximale rendement kunnen verkopen. Na de bezichtiging bellen wij u op met een terugkoppeling van onze indruk van het bezoek. Als de potentiële koper serieuze interesse toont treedt het onderhandelingsproces in werking, ook dit nemen wij u uit handen. Na de verkoop handelen wij alle verdere zaken voor u af. De koop schriftelijk vastleggen door een NVM koopcontract en de gehele administratie verzorgen (binnenkomst bankgarantie, afloop ontbindende voorwaarden etc.). Het verzorgen van de eindinspectie en de begeleiding bij het notarieel transport. Wij zijn pas tevreden als u het bent.